Wie zijn wij.....

 
Wij heten u van harte welkom op onze website.

In 1999 zijn wij begonnen in ons winkelpand te Ossendrecht. In de loop van de jaren hebben wij een grote klantenkring opgebouwd. Wij leveren onze producten door heel West Brabant, Zeeland en Belgie.


Wij hebben ons gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen kasten op maat, vloeren, zonwering en raamdecoratie voor zowel de particuliere als de projectmarkt.

U kunt bij ons terecht voor een geheel pakket van advies, opmeten en leveren van onze materialen tot het van A tot Z samen met de klant uitwerken en daarna uitvoeren van een project. Hierbij staat kwaliteit, service en betaalbaarheid op de eerste plaats. Door onze ruime ervaring kunnen wij onze klanten op een professionele maar toch persoonlijke manier begeleiden c.q. adviseren bij de aankoop en/of het plaatsen van onze vloeren, zonwering, raamdecoratie en kasten op maat.

U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend terecht in onze nieuwe showroom aan de Molenstraat 20 te Ossendrecht. (zie hiervoor onze openingstijden) Natuurlijk kunnen wij u ook adviseren op locatie. Via onze website kunt u zien welke producten wij kunnen leveren en monteren en u kunt ook advies en informatie opvragen.

Graag tot ziens in onze showroom.

Patricia en Edwin Paassens.